Benvinguts / Bienvenidos / Welcome

Gràcies per entrar al nostre bloc. L'equip tècnic d'Urukstudios us dóna la benvinguda. Aquí intentarem acostar-nos a vosaltres, fer-nos més accessibles al públic i presentar detalls i exclusives sobre el nostre treball. Gaudiu-ne!


Gracias por entrar en nuestro blog. El equipo técnico de Urukstudios os da la bienvenida. Aquí intentaremos acercarnos a vosotros, hacernos más accesibles al público y presentar detalles y exclusivas sobre nuestro trabajo. ¡Disfrutadlo!


Thank you for entering our blog. Urukstudios' team welcomes you. With this blog we want to make you stay in touch with our work and get closer to you. Enjoy it!



dissabte, 5 de juny del 2010

Reunió dissabte 5 de juny

La reunió ha estat diferent del que havíem planificat, ja que han faltat els dubtes i gent per a fer la reunió. El pròxim dissabte durem a terme les mateixes tasques que es van detallar amb el mail. Tot i els petits contratemps que han sorgit avui els resultats dels treballs durant el dia han estat molt prometedors, de forma que enviaré els escenaris per mail.
Anims!

1 comentari:

  1. Veig que la opció de Lood va prenent força eh? però encara poden canviar moltes coses en dos dies (va, animau-vos a votar!!).
    Personalment he triat Asteria (crec que sóc la única, jeje) perquè m'ha semblat el nom més exòtic i èpic. De totes maneres continueu votant,que el que ens interessa és la vostre opinió!

    Anna

    ResponElimina